Muco & Friends

Jason Bouman is Ambassadeur van Muco & Friends, opgericht op 25 augustus 2013, met als doel:
Het (doen) inzamelen van geld voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar CYSTIC FIBROSIS (ofwel taaislijmziekte) en het organiseren van publieksacties om CYSTIC FIBROSIS onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Ook de fanclub steunt de Stichting en zullen proberen zoveel mogelijk Muco’s te verkopen voor hun.

Nieuwe-Muco-098-1280x850
Muco Monkey, het lieve mooie knappe dappere aapje wat vecht voor mensen met
CYSTIC FIBROSIS!

Muco Monkey is de mascotte in het ondersteunen van onderzoek naar CYSTIC FIBROSIS in Nederland en verovert langzamerhand de kinderhartjes over de wereld. De mensen die de Muco Monkeys kopen vinden het een leuk initiatief om het goede doel te steunen en een lach te toveren op het gezicht van kinderen.

Met het geld dat er wordt opgehaald kunnen ze meehelpen het wetenschappelijk onderzoek naar deze vooralsnog ongeneselijke ziekte CYSTIC FIBROSIS te steunen!

De Muco Monkeys zijn standaard verkrijgbaar in drie kleuren (bruin, wit en zwart) en wordt gebruikt als een succesvolle en leuke manier van fundraising voor lokale en nationale stichtingen in onder andere Nederland, België, Spanje, Denemarken, Zwitserland en Canada.

Ook u kunt ons helpen in het gevecht tegen CYSTIC FIBROSIS door het verkopen van de CF Knuffelaap
de Muco Monkey !

Meer informatie over deze stichting:
muco&friends website
muco&friends facebook