De fanclub is opgericht op 3 juni 2013.

Al met de auditie van ‘bloed, zweet en tranen’ onder de indruk van de stem van Jason en op dat moment voor ons dé winnaar van het programma. Met veel plezier zagen we dat hij steeds dichter bij de finale kwam door iedere keer als hoogste te eindigen. Een kleine week voor de finale is er een fanclub groep aangemaakt op facebook. Al snel kwamen er veel leden en het werd en is een leuke actieve groep. Zo worden er veel dingen gedeeld, zoals  foto’s en filmpjes van optredens, hoe was het optreden, wat zong hij allemaal, samen naar try out van videoclip voor ’t regent bier,  naar de live album preview van zijn eerste CD ‘zomaar ineens’ en natuurlijk 9 maart 2014 naar de albumuitreiking in Maarssen. Daar mochten de leden van de fanclub zelfs eerder naar binnen.  Het is een besloten groep zodat het privé van de leden ook privé kan blijven en er is veel respect onderling. Ook zijn hieruit zijn al diverse mooie contacten ontstaan die elkaar steunen, maar ook veel plezier samen hebben. Regelmatig worden er vrijkaarten verloot voor optredens en het laatste nieuws is daar altijd te vinden. Net als leuke weetjes over Jason, die natuurlijk altijd alleen in overleg met hem zelf geplaatst worden.
Het mooie is dat we een enorme diversiteit aan fans hebben, zo breed is zijn muziek dus. De fans komen ook uit alle delen van het land en zelfs uit België.

Tijdens de shows ‘bloed, zweet en tranen’ droegen fans van Jason een roze t-shrit met Jason op de voorkant. Al snel werd dit het  ‘Roze leger’ genoemd en vanaf dat moment werd dat ook dé kleur van de fanclub.

Ondertussen heeft Jason ook zijn eigen tshirt en zwaaisjaaltjes die tijdens optreden gekocht kunnen worden, uiteraard in het roze.

De fanclub steunt, net als Jason de Stichting Muco & Friends. Meer informatie hier over kun je vinden elders op deze site.

Deze foto is gemaakt tijdens de album preview 19 oktober 2013 in Utrecht. Het is een klein deel van de fanclub zoals je ziet.

Een deel van de fanclub na afloop van de album presentatie.

28 april 2014 kwam op facebook het 500- ste lid binnen en daar zijn we blij mee en trots op.

3 juni 2014….Een jaar geleden is het alweer, de oprichting van de fanclub. Iedere top zanger verdient een fanclub, dus Jason ook, want een tópzanger is het! Na een voorzichtig begin op facebook, kwam er ook een website en de groep op facebook blijft groeien, iedere week komen er nieuwe leden bij.
10356251_10204193959392194_7988106932070235386_n

Heb je geen facebook account en wil je toch een paar keer per jaar een nieuwsbrief ontvangen, ga dan naar de contact pagina en vul daar je gegevens in. Maar het leukste is natuurlijk om een account aan te maken, zodat je écht niets meer mist.